Loading... Please wait...

Запиши се за бюлетин


Поръчка и доставка

1. Поръчка

За да пазарувате от нашия електронен магазин изберете продукт и натиснете бутон AddCartButton.gif. Прегледайте съдържанието на количката и натиснете CheckoutButton.gif.

Ако нямате регистрация при нас, може да създадете или да пазарувате като "Гост".

Прочетете "Условия за ползване".

Поръчка, направена в онлайн магазин laptop1.eu се обработва както следва :

Понеделник: от 9:00 до 16:00 часа
Вторник: от 9:00 до 16:00 часа
Сряда: от 9:00 до 16:00 часа
Четвъртък: от 9:00 до 16:00 часа
Петък: от 9:00 до 16:00 часа

Поръчки постъпили след тези часове се обработват на следващият работен ден.

Събота / Неделя - Поръчки, направени в събота и неделя се обработват с приоритет в понеделник.

След като поръчката е приета за обработка, ние ви се обаждаме за уточняване на наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след вашето устно потвърждение активираме поръчката. Устното потвърждение е задължително.

В някои случаи на стоки на стойност над 1300 лв., ние си запазваме правото да поискаме заплащане на поръчаната стока по банков път, като за това клиента получава фактура за плащане и поръчката се изпълнява след получаване на дължимата сума в посочената във фактурата наша банкова сметка.

2.Доставка

Електронният магазин доставя стоки само на територията на България.

За град Пловдив доставките се извършват от служител на laptop1.eu. За страната доставките се извършват от куриерска компания СПИДИ и куриерска компания ИНТЕРЛОГИСТИКА. Доставката се извършва до адреса, посочен във Вашата поръчка. 

Доставката е безплатна. Tранспортните разходи са за сметка на laptop1.eu независимо от цената на стоката.

Доставки не се извършват в неделя и дните определени за официални празници. 

Документи, съпътстващи доставката на стоката: касов бон, оригинал на фактура при банково плащане, гаранционна карта, документация от производител и/или вносител.

Опция "Преглед на пратка преди заплащане". Всеки лаптоп може да бъде прегледан преди да заплатите на куриера.

3.Срокове за доставка

За гр.Пловдив доставката е в рамките на 24 часа ако поръчката е дадена преди 15:00 часа. Ако поръчката е пусната след посочения час доставката се извършва до 48 часа.

За страната доставката е в рамките на 72 часа.

Доставките се извършват от 9.00 ч до 18.00ч в работни дни.
Когато плащането на поръчката е по банков път за дата на заявката се смята деня на получаване на плащането по сметката указана на поръчката.
В този случай ще се свържем с Вас веднага след потвърждението за извършено плащане и ще Ви кажем кога ще пристигне Вашата доставка.
За стоки над 500лв. предлагаме услугата "Доставка във фиксиран час" в интервала 10.30 – 17.30 ч. Услугата се предлага само за градовете с офиси на куриерска фирма "Спиди".
При възможност доставката ще бъде извършена от куриер в посочения от подателя час на доставка. Ако забавянето на доставката или по-ранното и изпълнение от посочения от Вас времеви интервал не е поради причини, възникнали от Ваша страна повторната доставка е за сметка на магазина.
При нужда от повторно идване на куриер по Ваша доставка по причини, възникнали от Ваша страна, Вие поемате разходите по повторната доставка. Причини от Ваша страна могат да бъдат Вашето отсъствие да приемете доставката и да извършите плащането, когато то е заявено в брой.

4.Плащане

При поръчка на стока имате възможност да изберете начин, по който желаете да я платите. Към момента „Laptop1.eu” предлага следните начини на плащане:

1. Плащане при доставка – Наложен платеж - заплащате стоката при получаването й на посочения от Вас адрес за доставка.  

2. По банков път – заплащате стоката с банков превод към нашата банкова сметка, публикувана в информацията за Вашата поръчка. Като основание за извършване на плащането, посочете номера на Вашата поръчка!

 3.В офиса ни - заплащате стоката при получаването й от нашият офис.

-------------------------------------------------------

За въпроси и детайли, моля свържете се с нас : тел. за клиенти : 032 / 26 75 55; GSM 0898 78 38 56

Лаптопи и компютри от laptop1.eu