Loading... Please wait...

Запиши се за бюлетин


ПОМОЩ

 Добре дошли в страница "Помощ". Тук ще намерите упътване как да изберете и поръчате лаптоп онлайн от laptop1.eu. Електронният магазин предлага над 300 различни модификации на лаптопи, таблети и маркови настолни компютри на водещи производители.

Стъпка 1. Начало

Посети главната страница на адрес : www.laptop1.eu

laptopi-online-laptop1-bg-eu.PNG

Стъпка 2 Категория

Всички лаптопи са подредени по марки в меню "Категории" - намиращо се в левия панел (hp, DELL, Acer ...). Ако желате да се възползвате от специална цена или промоционална оферта посетете категория "ОФЕРТА НА ДЕНЯ" . В категория "НОВИ МОДЕЛИ" са най-новите модели лаптопи предлагани в България.

Стъпка 3 Филтър

Във всяка категория в електронния магазин можете да използвате филтър за подреждане на продукти по следните критерии : "последни"; "най-нови", "най-продавани", "азбучен ред а-я; я-а", "рейтинг и отзиви", "цена - от ниска към висока".

acer-filter.PNG

Стъпка 4 Сравнение

 Ако искате да подредите 2 или повече лаптопа и да направите сравнение между тях сложете отметка в "сравни" и натиснете бутон  CompareButton.gif 

sravnenie.PNG

 

Стъпка 5 Поръчка

Веч сте избрали лаптоп и желаете да го поръчате. Посетете страницата на продукта. Ако е достъпен за поръчка (наличен на склад) ще бъде видим бутон 2.gif

produkt-1.PNG

Натиснете бутона за да поставите продукта във вашата кошница. Прегледайте отново продукта и натиснете бутон 33.gif

55.PNG

След като натиснете бутон " продължи напред" менюто ще ви отведе до въвеждане на данни на клиент / адрес за доставка / начин на плащане и потвърждаване на поръчката.

Можете да се регистрирате или да пазарувате като "гост". При пазаруване като "гост" сложете отметка и натисни бутон " продължи"

66.PNG

Въведете коректно и точно данните за обратна връзка, адрес за доставка, телефон за контакт и e-mail.

При правилно оформена поръчка онлайн в електронния магазин вие ще получите до няколко минути на посоченият от вас e-mail потвърждение и детайли по поръчката (номер, описание на поръчания продукт и детайли).

След като поръчката е приета за обработка, ние ви се обаждаме , за уточняване на наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след вашето устно потвърждение активираме поръчката. Устното потвърждение е задължително.

При проблеми с пускането на поръчка или други затруднения и въпроси моля обадете се на тел. 032 / 26 75 55; 0898 78 38 56 за да Ви окажем необходимата помощ.

Благодарим Ви, че предпочетохте Laptop1.eu. Ние няма да забравим това и при повторна поръчка ще получите подарък от нас.

РЕГИСТРИРАН ПАРТНЬОРMicrosoft_Registered_Partner_Logoweb.pngtm.jpg