Loading... Please wait...

Запиши се за бюлетин


ДОСТАВКА

Доставка на поръчани стоки от онлайн магазин laptop1.eu 

За град Пловдив доставките се извършват от служител на е-магазин laptop1.eu

За страната доставките се извършват от куриерска компания СПИДИ и куриерска компания ИНТЕРЛОГИСТИКА

Цена за доставка 

Доставката е безплатна. Tранспортните разходи са за сметка на laptop1.eu независимо от цената на стоката.

Срокове за доставка

За град Пловдив доставката се извършва в рамките на 24 часа ако поръчката е направена преди 15:00часа. Ако поръчката е пусната след посочения час доставката се извършва до 48 часа.

За страната доставката се извършва в рамките на 72 часа.

Доставките се извършват от 9.00ч до 18.00ч. 

Доставки не се извършват в неделя и дните определени за официални празници.

Важно! Когато плащането на поръчката е по банков път за дата на заявката се смята деня на получаване на плащането по сметката указана на поръчката.
В този случай ще се свържем с Вас веднага след потвърждението за извършено плащане и ще Ви уведомим за датата на доставка.

За стоки над 500лв. предлагаме услугата "Доставка във фиксиран час" в интервала 10.30 – 17.30 ч. Услугата се предлага само за градовете с офиси на куриерска компания "Спиди".
При възможност доставката ще бъде извършена от куриер в посочения от подателя час на доставка. Ако забавянето на доставката или по-ранното и изпълнение от посочения от Вас времеви интервал не е поради причини, възникнали от Ваша страна повторната доставка е за сметка на магазина.
При нужда от повторно идване на куриер по Ваша доставка по причини, възникнали от Ваша страна, Вие поемате разходите по повторната доставка. Причини от Ваша страна могат да бъдат Вашето отсъствие за приемене на доставката.

Документи, съпътстващи доставката на стоката: касов бон, оригинал на фактура при банково плащане, гаранционна карта, документация от производител и/или вносител.

Опция "Преглед на пратка преди заплащане"

Всеки лаптоп може да бъде прегледан преди да заплатите на куриера.

Важно! Доставки на поръчани стоки се извършват само за територията на България.