Loading... Please wait...

Запиши се за бюлетин


20.03.2012 Подобрете изживяването с DELL Аксесоари

Публикувано в 20th Mar 2012 @ 1:48 PM

DELL аксесоари

Подобрете изживяването!

Отделните периферни устройства позволяват на домашните потребители да извлекат най-доброто от всичко, което могат да постигнат техните лаптопи, в областта на многозадачната работа и забавленията. И тъй като са от Dell, вие знаете, че те са оптимизирани да покажат изключително качество с хардуера, за който са създадени.

Ето само няколко примера:

Високоговорители

Вградените високоговорители на лаптопите ни се представят отлично, но включването на тази мултимедийна система тонколони вдъхва живот на филмите, музиката, видеото и игрите, с обща мощност от внушителните 33 W. Системата високоговорители AY410 съдържа басов високоговорител, който дава дълбок и богат бас, а специален управляващ панел дава на клиентите още по-голямо удобство. 

Монитори

Има широка гама монитори, от които да избирате. Големият екран подчертава въздействието на филмите, игрите и видеото, а функциите на накланяне и въртене улесняват удобното гледане на всичко това.

Например 24‑инчовият Dell™ ST2420L, показан тук, е широкоекранно 16:9 устройство с HD и WLED фоново осветление и управление със сензорни бутони.

Мишка и клавиатура

Безжичната клавиатура и мишка Dell KM632 позволява на клиентите да работят или да отдъхват, като се облегнат назад и се отделят от лаптопа.Устойчивата на течности клавиатура има вградени мултимедийни клавиши за дистанционно управление на силата на звука, заглушаване, пускане/пауза и прескачане напред или назад, докато мишката, която е с подобно матово и гланцово черно покритие, има оптичен светодиоден сензор за проследяване и колелце за превъртане.

Всички те са чудесни устройства. Всички те дават по-богато изживяване за домашния потребител. Всички те са и чудесни възможности за допълнителни продажби.

Разгледайте предлагани продукти в категория > > Dell аксесоари

снимки dell.com