Loading... Please wait...

Запиши се за бюлетин


18.07.2011 БЮДЖЕТЕН ЛАПТОП - Lenovo IdeaPad G560e - цена 679лв.

Публикувано в 18th Jul 2011 @ 8:53 AM

БЮДЖЕТЕН ЛАПТОП - Lenovo IdeaPad G560e - цена 679лв.

- подходящ за студенти и ученици, за офис и домашна употреба