Loading... Please wait...

Запиши се за бюлетин


31.08.2017 Acer Predator 21X - най-мощният Predator на склад!

Публикувано в 31st Aug 2017 @ 10:51 AM

Acer Predator 21X е най-мощният Predator, който е вече на склад. 

 

"Проектирането на 21-ия X изискваше да поемем уникални предизвикателства, които бяха посрещнати с креативни и необходими иновации по време на разработването на тази игра.
The Predator 21 X беше проект на страст и в основата на неговото създаване бяха геймърите. Те бяха основата, вдъхновението. Имайки предвид това, ние проектирахме машината с една единствена цел: да бъдем най-добрите - във всичко. Но не беше лесно.
От конструкцията на извития екран до определянето на броя на вентилаторите, необходими за охлаждането на двата NVIDIA® GeForce® GTX 1080 в SLI (както и на 7-ия генератор Intel® Core ™ Processor), той е монументален предизвикателство.
Но тогава, изправянето пред тези предизвикателства е част от забавлението - и не можем да чакаме да ви покажем какво ще последва"

"Проектирането на 21-ия X изискваше да поемем уникални предизвикателства, които бяха посрещнати с креативни и необходими иновации по време на разработването на тази игра.The Predator 21 X беше проект на страст и в основата на неговото създаване бяха геймърите. Те бяха основата, вдъхновението. Имайки предвид това, ние проектирахме машината с една единствена цел: да бъдем най-добрите - във всичко. Но не беше лесно.От конструкцията на извития екран до определянето на броя на вентилаторите, необходими за охлаждането на двата NVIDIA® GeForce® GTX 1080 в SLI (както и на 7-ия генератор Intel® Core ™ Processor), той е монументален предизвикателство.Но тогава, изправянето пред тези предизвикателства е част от забавлението - и не можем да чакаме да ви покажем какво ще последва.." (acer.com)

виж Acer Predator 21X