Loading... Please wait...

Запиши се за бюлетин


08.09.2016 HP Omen 17-w000nu - величието Ви очаква!

Публикувано в 8th Sep 2016 @ 7:41 AM

 

Представяне на HP Omen 17-w000nu > виж цена
Това е нов геймърски свят, в който конкуренцията е неумолима, но величието ви очаква. Оборудван с мощен хардуер и убийствен дизайн, лаптопът OMEN е готов за бойното поле – навсякъде и по всяко време. Хайде, вземете това, което ви се полага. 
Подгответе се за славата
Графичната карта NVIDIA GTX и процесорът Intel Core ви оборудват с всичко необходимо, за да се справите с всяко предизвикателство, включително най-взискателните игри, използващи най-новите технологии.
Потопени в конкуренцията
Усетете всеки ускоряващ пулса момент за всепоглъщащо преживяване. Със звук от Bang & Olufsen, а при избрани модели и 4K IPS дисплей, играта преминава на следващото ниво.
Създаден да доминира
Лесно преминавайте от разбиване на враговете вкъщи до доминиране на бойното поле в движение с агресивно тънък дизайн и клавиатура с Dragon Red подсветка.
Изобразяване
Windows 10
Windows 10 е тук. Правете страхотни неща уверено с познатия ви Windows – но още по-добър.
6-то поколение процесори Intel®
По-бързи, по-тихи и с по-голяма функционалност, процесорите Intel® Core™ от шесто поколение подобряват работата ви с компютъра както никога досега.
За навън
Наслаждавайте се на слънцето и на любимото си съдържание с този противоотражателен панел. Без отражения и с нисък блясък, за да получавате по-малко отблясъци, докато сте навън.
Ярък с широк зрителен ъгъл
Наслаждавайте се на отчетливи изображения на този и ярък Full HD дисплей – дори от ултрашироки зрителни ъгли.
Прецизна навигация
HP Imagepad прави навигацията на екрана безпроблемна и интуитивна. С поддръжка за жестове с до четири пръста можете да взаимодействате по-естествено с цялото си съдържание.
Графика на нивото на настолен компютър
Внушителната графична производителност и увеличена енергоефективност на графичния процесор NVIDIA® GeForce® GTX 960M осигурява плавна игра с висока разделителна способност на вашия лаптоп.
Грабнете вниманието на всички в стаята
88-градусовото широкоъгълно зрително поле ви позволява провеждате видео разговори с цялото семейство или с целия борд на директорите с кристално ясни детайли, благодарение на усъвършенствания BSI сензор в тази HD камера HP Wide Vision.
Забележително богато звуково изживяване
Модерният звук от Bang & Olufsen вдъхва живот на забавлението: това е звук, който можете да почувствате. Събудете сетивата си с перфектен компютърен звук, персонално настроен в сътрудничество със звуковите експерти от Bang & Olufsen.
Отчетлив звук. Голяма сила на звука.
HP Audio Boost подобрява аудио преживяването ви с интелигентна технология за усилване, която ви дава силен, ясен и динамичен звук.
Изтощена батерия? Няма проблем.
Когато всеки момент е ценен, HP Fast Charge ви помага да заредите до 50% за приблизително 30 минути. Свържете изтощеното си устройство и заредете батерията със светкавична скорост.
снимки: hp.com