Loading... Please wait...

Запиши се за бюлетин


15.11.2015 Увеличете продуктивността в офиса с Fujitsu Lifebook E736 премиум лаптопи

Публикувано в 15th Nov 2015 @ 7:11 PM

Като част от новата Lifebook E7 серия лаптопи на FUJITSU, модел Lifebook E736 е правилното решение, в случай че се нуждаете от нов стилен лаптоп с подобрена производителност. Премиум лаптопите FUJITSU Lifebook E736 са предназначени за корпоративни и офис потребители, за ежедневни задачи на работното място или когато сте на път. С размери на дисплея 33,8см (13,3 инча) и стартово тегло 1,6кг, пълен набор от интерфейс за комуникация с външни устройства (дисплеи/проектори/периферни устройства и др.), с повишено ниво на сигурност и наличие на модулна технология за поставяне на втори хард диск или батерия на мястото на ДВД устройството, този лаптоп комбинира в себе си всичко, от което се нуджае всеки служител в офиса.

Lifebook E736 е задвижван от 6то поколение Intel Core i3/i5/i7 (Skylake) процесори. Съвместим е с Windows 10 Home/Pro и Windows 7 Pro операционни системи. Конструкцията е изработена от висококачествени материали, като за капака е използван и магнезий (Magnesium lid), за работният плот е използван и алуминий (Aluminum palm rest), а пантите са от метал (metal hinges).

На склад разполагаме с Lifebook E736, задвижван от процесор Intel Core i3-6300U (6Gen Intel Skylake) с работна чесотота 2,3Ghz и 3MB кеш на L3 ниво. Той е с интегриран графичен чип Intel HD Graphics 520. Дисплея е 33.8см. (13.3-inch), LED backlight, (HD), Anti-glare display, magnesium, с матово покритие, разделителна способност 1366 x 768 пикесела и яркост 200 cd/m²; Лаптопът е конфигуриран с 4GB DDR4 2133MHz оперативна памет и SSD диск с обем 256GB. ДВД записващото устройство е поставено на модулният слот (Modular Bay Slot), като при желание на клиент има възможност за поръчка и доставка на допълнителен хард диск или втора батерия, които могат да бъдат поставяни на мястото на ДВД устройството. Лаптопът е с 6-клетъчна батерия и по данни на производителя се осигурява максимум до 14ч. автономна работа. Изчисленията за издръжливостта на батерията са според BAPCo® MobileMark® 2014 (office productivity) в режим "офис-продуктивност" и зависят от ниво на констраст на дисплей, използване на аудио, натовареност на графична карта, използваемост на безжична мрежа и др. фактори като например "режим на енергоспестяване". Зареждането на батерията отнема приблизително 150мин. (в зависимост от ниво на изтощаване). За повишаване на сигурността на информацията е наличен сензор за пръстов отпечатък (Fingerprint sensor), а за физическа сигурност е наличен слот за ключалка Kensington (Lock support - механизмът се закупува допълнително). Друг плюс за FUJITSU Lifebook E736 е адаптер за безжична мрежа с поддръжка на 802.11ac безжични мрежи, като по данни на Intel скоростта е 3 пъти по-бърза сравнение с 802.11n стандарт и същевременно осъществява по-добра стабилност на безжичният сигнал. 

Предлаганият на склад лаптоп е с осветяване на клавиатура (Backlit keyboard), като поради тази причина клавиатурният панел е надписан само на английски (без кирилизация). 

Ако желаете да научите повече технически подробности, моля посетете страницата на продукта > Fujitsu Lifebook E736 i3

снимки (визия/дизайн) за модел Lifebook E736:

изготвил публикация: Петър Гозманов - Fujitsu Expert Partner 

използвани снимки: fujitsu.com