Loading... Please wait...

Запиши се за бюлетин


12.01.2015 Toshiba Encore 2 Write WT10PE-A (10.1”) - новите таблети от Тошиба за 2015та година

Публикувано в 12th Jan 2015 @ 3:10 PM

Toshiba-Encore-2-WT10P-A-Write-2015.jpgToshiba Encore 2 Write WT10PE-A (10.1”) са част от новите таблети от Тошиба, които ще бъдат предлагани през 20150-та година. Те бяха официално представени от Toshiba Europe GmbH и ще бъдат достъпни от първото тримесечие на годината. 

Тънкият и елегантен 25,65-сантиметров (10.1”) Encore 2 Write предлага по-голям, светъл екран с чисти образи за още по-наситено зрително изживяване и е идеален за използване на писалката TruPen за писане, рисуване, редактиране на детайли по снимки или въвеждане на данни с абсолютна прецизност.

Encore 2 Write е създаден така, че да осигури най-доброто и инстинктивно писане с ръка благодарение на сътрудничеството между Toshiba и Wacom. Писалката TruPen от Wacom усеща IT технологията (branded feelTM) и предоставя гладко инстинктивно писане с висока прецизност и нива на триене близки до писането с истинска химикалка върху хартия, без значение от скоростта. Тя е ергономично проектирана и удобна за държане дори за по-дълъг период от време и има чувствително на допир връхче, така че потребителите винаги ще имат пълен контрол върху всичко, което пишат или рисуват. Всеки от моделите има специален слот за прикрепване на писалката към таблета.

За очаквани доставки и предлагани модели от серията следете категория Toshiba

 

 

 

 

 

 

източник: toshiba.bg