Loading... Please wait...

Запиши се за бюлетин


07.10.2014 Windows 8.1 - актуална цена и възможности за доставка на лицензиран софтуер

Публикувано в 7th Oct 2014 @ 10:25 PM

Windows 8.1 и Windows 8.1 Pro (64bit) - актуална цена и възможности за доставка на лицензиран софтуер можете да следите в категория Windows OEM

Този софтуер може да бъде поръчан само при покупка на нов преносим (лаптоп) или настолен компютър. За поръчки и детайли, моля свържете се с нас (виж контакти)

Microsoft_Registered_Partner_Logoweb.png

Повече за Windows 8.1

Windows 8.1 е новата операционна система на Microsoft. Работният плот, с който сте свикнали, заедно с познатите папки и икони, е все още тук. И не просто е все още тук, но е значително по-добър от преди – с новия диспечер на задачите и подобреното управление на файловете. А и можете по всяко време да преминете към работния плот – и обратно на стартовия екран – само с едно докосване или щракване.

Екранът при заключване показва слайдшоу с любимите ви снимки. Освен това можете да отговаряте на повиквания по Skype и да заснемате снимки, преди дори да сте отключили компютъра.

Вземете си нов компютър със сензорен екран, на който ще може да продължите да използвате мишка, клавиатура и работния плот на Windows по начина, по който винаги сте го правили. На практика можете да използвате почти всеки принтер. Програмите, които работят в Windows 7, ще работят и в Windows 8.1.

детайли за новата операционна система Windows 8.1 можете да видите на официалната страница на Microsoft