Loading... Please wait...

Запиши се за бюлетин


16.08.2014 ACER обяви нови ASPIRE V NITRO серии лаптопи!

Публикувано в 16th Aug 2014 @ 10:36 AM

ACER обяви нови 15 и 17 инчови ASPIRE V NITRO серии лаптопи

Освен подобрен дизайн, новите Aspire V Nitro ще разполагат с достатъчно мощ за обработка на видео и снимки, гледане на филми с Blu-Ray качество. За тези от Вас, които търсят още по-голяма производителност, Acer ще предложат модификация Aspire V Nitro Black Edition.

Дизайна е впечетляващ. Капака на лаптопа е изграден чрез Nanoimprint Lithography (NIL) технология. V Nitro ще се предлагат с 15 и 17" модели със страхотни Full HD IPS дисплеи. Благодарение на In-Plane Switching технологията, ъгъла на видимост и качеството на изображението са по-добри. Освен за качеството на картината, Acer са помислили и за звука - 4 вградени говорителя с 8W мощност и подобрения с Dolby Digital Plus Home Theatre Dialog Enhancement технология. 

В зависимост от модификацията под капака на V Nitro ще бъдат 4 генерация Intel Core или Intel SV процесори, както и видео карта NVIDIA GeForce graphics (up to 860M). 

Acer Aspire V Nitro Black Edition ще бъде със специален прахо-премахващ дизайн наречен "DustDefender", който ще използва вградени метален вентилатор за премахване на натрупалия се прах в лаптопа. Това значително ще помогне за удължаване живота на лаптопа и по-добрата производителност. Освен това, V Nitro Black Edition ще разполага със специална "“Turbo Mode” опция за ръчно увеличаване скоростта на вентилатора (до ~19%). Тази екстра ще е полезна при работа с тежки приложения и по данни на производителя ще свали температурата на CPU/GPU с до 11%. Опционално V Nitro Black Edition ще се предлага и с по-бързите и по-надеждни SSD дискове (256GB SSD).

Добрите новини не свършват тук. Acer обявява, че предлагането на Aspire V Nitro ще започне първо избрани страни в Европа в период Q3,2014год. (август/септември). Стартова цена за базовите 15 инчовите Aspire V Nitro е 699 евро, а за базовите 17 инчовите Aspire V Nitro е 799 евро. За момента няма информация дали ще бъдат достъпни и в България.

Стартова цена за 15 ичнов базов модел на Aspire V Nitro Black Edition е 899 евро, а за базов 17 инчов Aspire V Nitro Black Edition е 999 евро. 

За новини и най-новите модели следете е-магазина ни laptop1.eu а за предлагани на склад - следете категория Acer Aspire > Acer Aspire V Nitro

Aspire-V-Nitro.jpg

подготвил статия: Петър Гозманов /CEO at laptop1.eu/

използвани материали: windows.com / acer.com