онлайн каталог лаптопи и компютри

Microsoft Surface Laptop 3 лаптопи са вече на склад

Microsoft Surface Laptop 3 лаптопи са вече на склад. Разгледайте предлаганите модели в категория Microsoft и изберете подходящия за Вас. Очаквайте скоро нови модели от серията.

Накратко за продукта:

Surface Laptop 3 е тънък и лек и е с минимална тежест от само 2,76 фунта, така че можете да го вземете със себе си през целия ден. Изберете между екранс 13,5 „и 15“ –в зависимост от това какво правите и къде го правите. Всеки от тях е PixelSense™ дисплей със сензорен екран, за да ви даде разделителна способност с изключителна рязкост.

Получете производителността, от която се нуждаете

За лична употреба изберете между 10-то поколение Intel® Core™ или AMD Ryzen™ Microsoft Surface Edition процесор , за да получите силата и производителността, които искате, за да се справите максимално добре с работата си. За бизнес клиенти, най-новият процесор от 10-то поколение Intel® Core™ ви предоставя силата, от която се нуждаете, за да свършите работата си.

Изберете повърхност и цвят за вас

Изберете между новата метална облегалка за длани или познатия ви Alcantara® материал – от вас зависи да получите облика и усещането, което ви е удобно. Независимо кой изберете, ще получите желания комфорт при писане на клавиатурата и използване на вашия Surface Laptop 3. Предлага се и в различни цветове, така че можете да изберете цвета, който ви харесва.

Работете по желания от вас начин с USB-C

Свържете се към външен дисплей, докинг станция, по-нови USB устройства и други с помощта на USB-C. Когато оставите зарядното устройство у дома, просто вземете USB-C кабел и заредете вашето устройство Surface Laptop 3 по този начин за малко допълнително заряд на батерията при нужда. Surface Laptop 3 също има USB-А порт, така че можете да свържете своите други USB устройства едновременно.

Правете повече неща с Windows и Microsoft Office 365

Насладете се на познати функции, като например Windows Hello за бързо влизане и Microsoft Edge за бързо сърфиране. Вземете Office 365, за да създадете най-добрата си работа и да я съхранявате безопасно в Microsoft OneDrive. Когато съхранявате вашите документи в OneDrive, можете да осъществявате достъп до тях от вашия компютър или телефон, така че да са винаги на ваше разположение.

повече информация можете да разгледате на www.microsoft.com/bg-bg