онлайн каталог лаптопи и компютри

HUAWEI WATCH GT 3 PRO – СМАРТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДАМИТЕ И КАВАЛЕРИТЕ

HUAWEI WATCH GT 3 Pro се явява и първият часовник на Huawei, поддържащ анализ на сърдечната дейност под формата на кардиограма (функцията ще е активна за Европа по-късно тази година). Технологията TruSeen 5.0+ осигурява точно измерване на здравни параметри, сред които и кислородното насищане на кръвта. Проследяването на спортни активности също е изведено на по-високо ниво, като към наличните до сега над 100 режима се добавя и свободното гмуркане на дълбочина до 30м. Двубандовата система за геолокиране, базирана на пет сателитни системи, гарантира изключително коректни данни и е отлична основа за професионалните тренировъчни програми за бягане, съставяни от модела.

 

Богато спортно наследство


Серията HUAWEI WATCH GT е вдъхновена от автомобилната индустрия и името й идва от мощния и същевременно луксозен ‘Grand Tourer’ или ‘Gran Turismo’. Днес абревиатурата GT е символ на мощност, висока производителност и надеждност в елегантен дизайн, и серията HUAWEI WATCH GT е перфектно олицетворение на всичко това.

 

Първото устройство от серията е обявено през 2018 година и се явява крайъгълен камък за пазара на смартчасовници. Следващите му издания носят още повече здравни и спортни функции и по-висока производителност, а днес е премиерата на новото поколение в две отличителни разновидности – HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition и HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition.

 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition: всеки инч е изкуство


HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition идва с красив, премиум дизайн с моден туист спрямо предишните поколения от серията. Първото впечатление е от по-големия 1.43-инчов AMOLED дисплей с висока резолюция 466×466 пиксела, който осигурява още по-добра видимост и четимост на информацията. Качеството на материалите допълва високата класа на устройството. Здравият, но лек титаниев корпус е проектиран да издържи теста на времето, и е изкусно полиран с триизмерен финишинг. Дисплеят е от сапфир-кристал, материал с твърдост на диаманд, а високотехнологичният керамичен гръб е преминал през над 60 процеса, от циркониев керамичен прах до финалния продукт. Този материал е в състояние да усети и най-малката промяна в температурата на тялото.

 

Общата дебелина на устройството е намалена с 0.5мм спрямо HUAWEI WATCH GT 2 Pro, за безпрецедентно качество и комфорт.

 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition се характеризира с тактилна 3D въртяща се корона в стила на традиционните часовници. Тя позволява увеличаване и намаляване на съдържанието на екрана, преминаване между различните интерфейси, промяна на настройки и други само чрез натискане и въртене на короната.

 

Налице е и ЕКГ бутон, за съставяне на кардиограма, който е удобен, стимулира грижата за здравето, и същевременно е много стилен със своето титаниево матово покритие. Високо прецизните електроди коректно засичат ЕКГ данните, позволявайки измерването им навсякъде, по всяко време.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition: изследваме естетиката на технологиите


HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition предлага на дамите впечатляващ дизайн, с елегантността на керамиката, допълваща чара на метала. Негово вдъхновение се явява шедьовъра на Ботичели „Раждането на Венера“, чийто полъх ще откриете в златния или сребърен обков с 24 вълни, който превръща часовника в произведение на изкуството.


Керамиката е твърд материал и оформянето и полирането му не са лесен процес. 10 дни и 13 отделни процеси за полиране с диамантени абразиви са необходими на всяко устройство, за да излезе от фабриката. В резултат на тази майсторска обработка всеки часовник сияе с естествена белота.

Циферблатът с цветя на HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition променя формата си с отлитането на часовете – разцъфва и се затваря, създавайки интригуващ детайл, с който интуитивно усещаме хода на времето. Високотехнологичната керамика е не само красива, а и силно устойчива на корозия и топлина.

Също като Titanium Edition, Ceramic Edition идва с феноменално твърд сапфир-кристал, устойчив на надраскване. Освен за дисплея, сапфир-кристал е използван и в сензора при керамичния гръб, за по-добро проникване на светлина и прецизно следене на пулса. Щадящите кожата материали позволяват автоматищно засичане на всяка промяна в температурата. Също подобно на титаниевата версия, керамичната има бутон за ЕКГ (като самата функция ще бъде активирана чрез ъпдейт по-късно през годината), и 3D въртяща се корона, перфектно адаптирани за женствената елегантност на Ceramic Edition.

 

Изчистеният и елегантен силует на HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition се допълва от богатство от циферблати за 1.32-инчовия AMOLED HD цветен дисплей с резолюция 466*466 HD с безупречно качество на картината.

 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition е безспорно красив, но това не е всичко. Както титаниевата, така и керамичната версия са проектирани за безупречно следене на здравето и спортните активности, в приключенския дух на серията GT.

Надежден асистент с дълъг живот на батерията


Серията HUAWEI WATCH GT 3 Pro наследява дългия живот на батерията на цялата HUAWEI WATCH GT серия. HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition издържа до 14 дни типична употреба с едно зареждане (или 8 при много интензивна употреба), а HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition осигурява 7 дни живот на батерията при типична и 4 при интензивна употреба. Безжичното зареждане е с 30% по-бързо в сравнение с WATCH GT 2 Pro.

 

Грижата за здравето никога не е била по-лесна


Една от основните функции на един смарт часовник е грижата за здравето и HUAWEI WATCH GT 3 Pro идва с нови и по-прецизно работещи здравни функции. Една от тях е съставянето на кардиограма. Сертфицирана като медицинско устройство от National Medical Products Administration на Китай, ЕКГ системата на Huawei включва високопроизводителен ЕКГ сензорен модул и предоставя ЕКГ измерване в реално време, с информация за синусовия ритъм, предсърдно мъждене (фибрилации) и много други. Освен това HUAWEI WATCH GT 3 Pro ще поддържа измерване на артириалната твърдост за оценка на риска от сърдечносъдови заболявания и HUAWEI TruSeenTM 5.0+, който поддържа следене на кислородното насищане на кръвта по всяко време. Финкцията ще бъде активирана в Европа през следващите месеци.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro осигурява още множество здравни функции, сред които непрекъснато следене на пулса с още по-висока от преди точност, а с HUAWEI TruSleep™ 2.0 серията Watch GT 3 Pro следи подробно качеството на съня, включително пулс, дишане и много други параметри, даващи ценна информация за подобряването му, без да нарушава комфорта на потребителя докато спи.

 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro предлага още следене на месечния цикъл на жените, включително очакванно начало и край и начало и край на фертилния период . Налице е и здравен асистент – Healthy Living Shamrock. Чрез персонализирани настройки потребителите могат да получават напомняния за различни неща като здравни предизвикателства, приета вода за деня, медитации, ранно лягане, таргет за упражнения и други.

 Ново разбиране за професионална тренировка

HUAWEI WATCH GT 3 Pro наследява и спортното ДНК на серията GT, но с надградени хардуерни и софуерни възможности и още по-голямо богатство от спортни режими. С вградена друбандова геопозиционираща система, базирана на петте основни сателита: GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS, описващи цялото земно кълбо, часовниците успешно елимират всякакви интерференции и минимизират отклоненията.

Спортът е социална дейност и HUAWEI WATCH GT 3 Pro позволява на потребителите да споделят постиженията си с приятели и да ги канят да се включат в спортни предизвикателства. Където и да ви отведат те, Route Back Navigation ще ви помогне да намерите пътя обратно, дори ако сте офлайн.

 

Гмуркане във водоустойчиво бъдеще

 

Една от най-вълнуващите фукнции на серията HUAWEI WATCH GT 3 Pro е свързана с усъвършенстваната й водоустойчивост. След 200 цикъла на тестване с водно налягане, часовниците покриват стандарта EN 13319 и изискванията за удивително ниво на готовност за свободно гмуркане на дълбочина до 30 м.

 

Налице е и нов специален режим – Free Diving Mode, който показва информация за гмуркането в реално време и може да е особено полезно за всеки начинаещ в гмуркането. Функцията за тренировки с подлежащи на персонализиране диаграми служи като личен асистент при задържане на дишането.

 

Ценен партньор в тренировките


Сред над стоте тренировъчни режима ще намерите и интелигентна функция за планиране на бягането. Тя помага за съставяне на личен тренировъчен план, базиран на индивидуалната физическа и бегаческа история и поставени цели. Оценяват се данни за темпото, пулса, разстоянието, и други, като се синхронизират с други съвместими устройства и над 60 приложения за тренировки в света, като Runtastic и Komoot. Сред режимите са още голф, бягане в пресечена местност, както и свободни тренировки, с каквото и да се занимавате, HUAWEI WATCH GT 3 Pro е на линия да ви партнира. Той предлага още богато пространство за съхранение и възпроизвеждане на музика през Bluetooth, за да слушате любимия си плейлист навсякъде, по всяко време.

 

Личен асистент на китката


Носейки смарт часовник, вие носите множество приложения на китката си и можете да ги използвате за тренировки, гейминг, забавление и други сценарии. HUAWEI WATCH GT 3 Pro поддържа Bluetooth, независим гласов асистент и други функции, с които личният и социалният ви живот стават още по-приятни.

 

Съвместим с всеки смартфон


HUAWEI Watch GT 3 Pro може да работи самостоятелно, но в повечето случаи ще бъде свързан със смартфон и той може да бъде както Android, така и iOS базирано устройство.