онлайн каталог лаптопи и компютри

GIGABYTE с иновативни продукти и съвършенство в дизайна

GIGABYTE – водеща световна компютърна марка, представя своите най-нови потребителски продукти и иновации от семейството си за игри AORUS и фокусираната върху създателите линия AERO на COMPUTEX, дългоочакваното глобално технологично събитие, което се проведе през юни 2023 г. Тайпе. GIGABYTE демонстрира най-новите си технологични иновации, дизайни, удобни за „Направи си сам“ и най-новите продукти, като същевременно създава върховна 4K зона за игри в AORUSVERSE, за да осигури изключително игрово изживяване.

Сред акцентите са иновативният охлаждащ дизайн Bionic, интегриран във вентилаторите Shark Fans на високо оценените графични карти от серията AORUS GeForce RTX™ 40, проектирани да намалят значително шума от вентилатора и да увеличат въздушното налягане. Лаптопът AORUS 17X разполага с технологията WINDFORCE Infinity от следващо поколение, която поддържа WASD зоната и тъчпада при ниски температури за по-добра ергономичност, докато прецизно изработеният AERO 16 OLED използва първокласна CNC технология за фрезоване. Не на последно място, чисто новият AORUS 16, лаптоп за игри 16:10, е един от първите на пазара за игри, който се сдвоява със захранващ адаптер от галиев нитрид. Това демонстрира не само пионерската отдаденост на GIGABYTE към енергийната ефективност, но също така и нейния ангажимент към иновациите.

Проектиран с мисъл за геймърите, удобният дизайн на AORUS „направи си сам“ се прилага към различни продуктови линии. Освен авангардно захранване и управление на топлината за осигуряване на оптимална производителност при овърклок, дизайнът EZ-Latch на дънните платки AORUS опростява процеса на изграждане на персонални компютри, позволявайки бързи и безпроблемни инсталации. Интегрираните LCD екрани на AORUS графичните карти, PSU и CPU охладителите предоставят на потребителите удобен начин за персонализиране на компилации и наблюдение на производителността в реално време. Посетителите ще бъдат впечатлени от новаторския Cable Stealth дизайн на Stealth 500 DIY Kit, който поставя нови стандарти в управлението на кабелите, и високо адаптивните монитори за игри Arm Edition, предназначени да подобрят ергономичността и потребителското изживяване. Освен това, GIGABYTE създава вдъхновяващо 4K гейминг изживяване чрез комбиниране на PC модифициране с тройна конфигурация на геймърски монитор M32UC, осигурявайки най-доброто ниво на потапяне. Освен това, 48-инчовият монитор за игри FO48U 4K има за цел да издигне игрите на домашната конзола на следващото ниво.

Освен че представя колекция от иновативни и изящно изработени продукти от всички продуктови линии, отличени с глобални награди, GIGABYTE демонстрира и актуалните дънни платки от серия Intel® Z790, графични карти от серия NVIDIA GeForce RTX™ 4060 Ti и AMD Radeon RX 7600 графична карта на COMPUTEX 2023. За повече информация, моля, посетете: https://www.gigabyte.com/