онлайн каталог лаптопи и компютри

DELL Precision 3541 Mobile Workstation – невероятна мощ

Dell Precision 3541 Mobile Workstation – невероятна мощ с до 8-ядрени процесори Intel Core i9 и Dell Precision Optimizer за най-добра производителност на приложението.

Повече производителност.
Оборудвайте мобилната си работна станция или с най-новите процесори Intel Core от 9-то поколение или с Xeon процесори. Тази мощност на обработка в комбинация с Dell Precision Optimizer гарантира, че системата работи с максимална производителност.
Професионална графика: Работата с мощни приложения като 2D и 3D CAD е лесна благодарение на следващото поколение NVIDIA Quadro професионална графика.
По-бърза и по-надеждна оперативна памет: Ускорете работните процеси и подобрете времето за реакция с високоскоростна памет до 32GB на 2666MHz.
Жизненоважна надеждност: Бъдете готови и работещи с до 21 часа живот на батерията с опционална 6-клетъчна батерия с 97Whr ExpressCharge

Иновации: Бъдете продуктивни от едно място на друго, без да бъдете влачени надолу. Работната ви станция е създадна от първокласни материали, които я правят с 10% по-лека от предшественика си.
Универсалност в най-добрия си вид: Поддържа всички необходими портове Thunderbolt, HDMI, USB и др.

Разгледайте всички предлагани модели лаптопи Dell > Dell Precision