онлайн каталог лаптопи и компютри

Apple представи наследника на iPhone XR

Този месец Apple представи наследника на хитовия до този момент XR. Новият iPhone 11 разполага с нова двойна камера. Настройката на камерата на iPhone 11 включва широка и утра широка леща, а не широка и телефото, както мнозина предполагаха.
Това дава възможност на потребителите да коригират изрязването и увеличаването в пространството.
Също така има нов нощен режим, който се включва автоматично, озарява снимките и намалява шума при ситуации с ниска осветеност, както и Smart HDR от ново поколение.
QuickTake е нова функция за видеозапис, която улеснява снимането на видео клипове, чрез задържане на бутона за снимане на камерата.
Видеото е с 4K качество при 60fps, както и slo-mo, time-lapse и разширен динамичен диапазон.
Предната камера на iPhone 11 също е актуализирана до 12 мега пиксела с широкоъгълна поддръжка на селфи в пейзажен режим. С нея можете да правите 4K видео клипове при 60 кадъра в секунда, както и клипове в slo-mo режим.
iPhone 11 се предлага в шест цвята : бял, черен, червен, лилав, зелен и жълт. iPhone 11 разполага и с ново анодизирано алуминиево покритие, което е по – издръжливо.

Част от iPhone 11 е и новият чип A13 Bionic на Apple, който според производителя е най-бързият чип до момента в мобилно устройство.
Батерията на iPhone 11 разполага с 1 час по-дълъг живот от батерията на iPhone XS.

източник: solytron.bg