Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА LAPTOP1.EU

Вашият достъп и използването на този интернет сайт се определят и регулират от описаните тук условия за ползване. Преди да ползвате сайта, прочетете внимателно условията.
Като използвате този сайт, вие приемате безусловно и без ограничения тези условия.

ПРЕДСТАВЯНЕ, ПРАВА и ОТГОВОРНОСТИ

Laptop1.eu е собственост на „Катя Гозманова’’ЕТ, ЕИК 825099650, регистриран по ф.д.6325 от 1992 г. в Пловдивски окръжен съд.
Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията между „Катя Гозманова’’ЕТ собственик на „laptop1.eu” и всички потенциални и съществуващи потребители. Потребителят има право да разглежда всички материали, публикувани в сайта без да променя тяхното съдържание, да ги възпроизвежда, копира или разпространява публично. Потребителите трябва да се съобразяват с разпоредбите на Закона за авторското право и сродните му права. Задълженията, отговорностите и правата на „laptop1.eu” по отношение на стоки се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на предлаганите продукти.
Търговските марки, които се ползват в сайта, са притежание на собствениците им и се намират под закрилата на Закона за авторското право и сродните права.Съдържанието на сайта е без гаранции за неговата пригодност за определена цел, актуалност, липса на грешки, общодостъпност и др. Потребителят е отговорен сам за своята интерпретация на точността, цените, условията, пълнотата и полезността на информацията, публикувана в сайта. „laptop1.eu” може да променя информацията на сайта без предварително уведомление. „laptop1.eu” не гарантира непрекъснат и безпроблемен достъп до този сайт за всеки, отвсякъде и по всяко време.
Използването на сайта е изцяло на Ваша отговорност. „laptop1.eu”, негови служители или трети страни, свързани със създаването и поддръжката на този сайт, не носят отговорност за каквито и да е преки, косвени или възникващи като следствие, или други щети, породени от използването на сайта или свързани по какъвто и да е начин с него.
Сайта може да съдържа препратки към сайтове на трети страни. „laptop1.eu” не носи отговорност за съдържанието, правилата за защита на личната информация и сигурността на такива сайтове. Връзката към чужд сайт не предполага, че „laptop1.eu” одобрява сайта и информацията в него или продуктите и услугите, за които се отнася той.
„laptop1.eu” носи отговорност пред ползвателя само в предвидените от българското законодателство случаи.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ

Всяка лична информация, която попълвате в сайта или изпращате към него чрез електронна поща или друг начин, ще бъде използвана в съответствие с приетите правила за защита на личната информация и само с цел установяване връзка с клиентите и издаване на документите придружаващи закупената стока (фактура и гаранционна карта).

Полагаме големи усилия да защитим уеб сайта и потребителите си от неразрешен достъп или неразрешено изменение, разкриване или унищожаване на информацията, която пазим. По-конкретно:

Шифроваме много от услугите си посредством SSL сертификат за сигурност.
Извършваме прегледи на практиките си за събиране, съхранение и обработка на информация с цел предотвратяването на неразрешен достъп до системите.
Достъпът до личната информация е ограничен до служителите и представителите на фирмата ни, които се нуждаят от нея, за да я обработват вместо нас. Те са обвързани със строги договорни задължения за спазване на поверителността и ако не ги изпълняват, може да им бъдат наложени дисциплинарни мерки или взаимоотношенията с тях да бъдат прекратени.

ЦЕНИ, ПЛАЩАНЕ, ДОСТАВКА

Електронният магазин доставя стоки само на територията на Република България. Цените на публикуваните в електронния магазин стоки са в български лева с включен ДДС. „laptop1.eu” има правото да променя цените съобразно факторите, които оказват влияние върху тяхното формиране. Съгласно чл.65 и чл.66 от Закона за защита на потребителите „laptop1.eu” има право да намалява цените. Съобщението за намаление на цените съдържа старата цена, която се зачертава и до нея се поставя новата. Намалението на цените се предлага до изчерпване на количествата, но за период не по-дълъг от 1 месец. При поръчка на стока имате възможност да изберете начин, по който желаете да я платите. Към момента на публикуване на тези условия, „laptop1.eu” предлага следните начини на плащане: 1. Плащане при доставка – Наложен платеж – заплащате стоката, когато я получите на посочения от Вас адрес за доставка. 2. По банков път – заплащате стоката с банков превод към нашата банкова сметка, публикувана в информацията за Вашата поръчка. Като основание за извършване на плащането, посочете номера на Вашата поръчка.

ЦЕНИ, ПЛАЩАНЕ, ДОСТАВКА

Цените на публикуваните в електронния магазин стоки не са окончателни. Катя Гозманова’’ЕТ собственик на „laptop1.eu” има правото да ги променя съобразно факторите, които оказват влияние върху тяхното формиране.
Съгласно чл.65 и чл.66 от Закона за защита на потребителите „laptop1.eu” има право да намалява цените. Съобщението за намаление на цените съдържа старата цена, която се зачертава и до нея се поставя новата. Намалението на цените се предлага до изчерпване на количествата, но за период не по-дълъг от 1 месец.
При поръчка на стока имате възможност да изберете начин, по който желаете да я платите. Към момента на публикуване на тези условия, „laptop1.eu” предлага следните начини на плащане:
1. Плащане при доставка – Наложен платеж- заплащате стоката, когато я получите на посочения от Вас адрес за доставка.
2. По банков път – заплащате стоката с банков превод към нашата банкова сметка, публикувана в информацията за Вашата поръчка. Като основание за извършване на плащането, посочете номера на Вашата поръчка!
3. В брой при получаване в офиса ни.

Доставките на поръчаните стоки се извършват от куриерска фирма „Интерлогистика“ или „Спиди“ до адреса, посочен във Вашата поръчка. За град Пловдив доставките се извършват от служител на laptop1.eu – ЕТ”Катя Гозманова”.  Цената на доставка е 9лв. независимо от населеното място. Цената за доставка е отбелязана в отделна позиция на Вашата поръчка. Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници.
Документи, съпътстващи доставката на стоката: оригинал на фактура с касов бон, гаранционна карта, документация от производител и/или вносител.

УСЛОВИЯ И ИНФОРМАЦИЯ, СЪГЛАСНО ЗАКОНА ЗА ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ

Договорът за продажба, сключен чрез Интернет, е договор за продажба от разстояние. Договорът за продажба от разстояние се сключва въз основа на предложение, отправено от ЕТ Катя Гозманова собственик на „laptop1.eu” (Доставчик) до всеки потребител (Клиент) на електронния магазин, като част от система за продажба на стоки. При това от датата на отправяне на предложението до сключването на договора страните не са във физически контакт помежду си.
Договорът се счита сключен с изпращане на потвърдителен е-мейл от страна на Доставчика до Клиента за стоката, която се закупува чрез електронния магазин.
Доставчикът предоставя следната информация на Клиента:
„Катя Гозманова’’ЕТ с ЕИК 825099650

Седалище и адрес на управление: гр.Пловдив бул.”Източен”131
Данни за кореспонденция: тел. 0898 78 38 56, email : g_electronic@abv.bg

Доставчикът е регистриран по Закона за ДДС. Характеристиките на стоките са описани подробно в представянето на всеки отделен продукт; Цените на стоките са отбелязани до всеки един продукт, като цените са с включен ДДС;
Стойността на транспортните услуги е посочена при определяне условията за доставка на стоките;
Начините за доставка са описани на страницата на срокове и доставка;
Получаването на стоката се удостоверява с подписването на приемо-предавателен протокол

АНУЛИРАНЕ НА ПОРЪЧКА

Поръчка може да бъде анулирана от „laptop1.eu”
при наличие на основателни причини – стоката е с изчерпана наличност, предложеният срок за доставка или аналог на изчерпания продукт не са приемливи за клиента.

Ако Ви се наложи да откажете поръчка, използвайте формата за връзка на нашия сайт, като задължително впишете номера на поръчката или се свържете с „laptop1.eu” на посочените телефони за контакт.

ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА

Всеки потребител може да се откаже от поръчана стока при условията на Закона за защита на потребителите в рамките на 14 дни, считано от датата на влизане във владение на стоката от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя. Това право се реализира, в случай че стоката не е ползвана, не е нарушена целостта на опаковката, опаковката и стоката са във вида, в който са получени. В случай, че Клиентът реализира това свое право, той информира Доставчика за решението си преди изтичането на срока от 14 дни и се задължава да изпрати стандартен формуляр за отказ (виж и свали формуляр) / заявление за отказ по е-мейла на Доставчика и да върне стоката, заедно с нейната гаранционна карта, в указания по-горе вид, за което се съставя приемо-предавателен протокол. „laptop1.eu” се задължава да върне стойността на отказаната стока в рамките на 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя.

ЗА КОНТАКТ

Седалище и адрес на управление: гр.Пловдив бул.”Източен”131
Данни за кореспонденция: тел. 032 267555, email : g_electronic@abv.bg
Доставчикът е регистриран по Закона за ДДС. Характеристиките на стоките са описани подробно в представянето на всеки отделен продукт; Цените на стоките са отбелязани до всеки един продукт, като цените са с включен ДДС;

ГАРАНЦИЯ

Всяка една от предлаганите стоки притежава писмена гаранция, в която са посочени гаранционния срок, гаранционните условия и гаранционния сервиз. В заявлението за гаранцията са посочени: съдържанието и обхвата й; съществените елементи, необходими за нейното прилагане. Батерията и захранващия адаптер на преносимите компютри имат гаранционен срок 1 (една) година от датата на продажбата. За преносими компютри Acer и Packard Bell батерията и захранващия адаптер са с гаранционен срок 6 месеца.

РЕКЛАМАЦИИ

Рекламации се приемат в случаите, когато:
• е налице несъответствие между поръчаната и доставена стока
• стоката е с видим дефект

ПРИЛОЖИМО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО

Условията за ползване на сайта са подчинени на действащото законодателство в Република България. За всички неуредени въпроси се прилагат разпоредбите на българското законодателство.
„laptop1.eu” си запазва правото да променя Общите условия по всяко време, като след всяка промяна се актуализира датата, на която е извършена. Препоръчваме на потребителите да посещават страницата с Общите правила периодично, за да се запознаят с актуалните към момента условия, тъй като същите са обвързващи за потребителите.
За допълнителни въпроси се обръщайте към нас на посочените в сайта е-мейл и телефони.

дата на последна промяна: 25.07.2018г.