онлайн каталог лаптопи и компютри

Решения на Brother за цифровата трансформация

Дигиталната трансформация ще бъде различна за всяка компания. Тя може да се определи като интегриране на дигитални технологии, което води до промени както в начина, по който работи вашият бизнес, така и в това как предоставяте стойност на клиентите си. 

Време е организациите да инвестират изцяло в цифрови технологии.

За да помогне на бизнеса да създаде дългосрочни технологични планове, които да повишат производителността и да намалят разходите, Brother пусна серия от доклади за цифрова трансформация.

Когато цифровата трансформация се прилага заедно с инициативи за устойчиво развитие, резултатите могат да бъдат печеливши за бизнеса и околната среда. Например, просто като мигрират технологични услуги към платфотма за облачно съхранение на данни, компаниите могат да спестят пари, да използват 77% по-малко сървъри, 84% по-малко енергия и да намалят въглеродните емисии с 88%*.

По-вълнуващо е, че в най-истинския си смисъл дигиталната трансформация е свързана с подобряване на производителността, ефективността и процесите, свързани с обработка на данни. В областта на цифровата трансформация и устойчивост интелигентните, свързани системи ще ни помогнат да се подобрим спрямо нефинансови критерии, като емисии на CO2 и управление на отпадъците.

Статия по материали на Brother