онлайн каталог лаптопи и компютри

Подаръци за избрани модели лаптопи MSI до 31.12.2019

MSI подарява софтуерен пакет на стойност 170$ при покупка на избран модел лаптоп MSI с процесор от 8-мо или 9-то поколение Intel Core i5, i7 или i9.

КАКВО ВКЛЮЧВА СОФТУЕРНИЯТ ПАКЕТ?

ADOBE PREMIERE RUSH CC

Начален план и 20% отстъпка за 1 година

С Adobe Premiere Rush CC инструмента за създаване на видеоклипове можете да заснемате, редактирате и споделяте бързо професионално изглеждащи видеоклипове на социалните си канали, като YouTube, Facebook и Instagram. Редактирането е лесно с прости инструменти за цвят, аудио, подвижни графики и други. Местете се безпроблемно на различни устройства (телефон, таблет или десктоп) и се уверете, че можете да продължите от там, където сте спрели, с автоматично синхронизиране на проекта. Вземете силата на Premiere Rush със себе си където и да отидете. Приложението е оптимизирано за Intel.

ADOBE CREATIVE CLOUD ФОТОГРАФСКИ ПЛАН

2-месечен абонамент

Сложете всичките си най-важни неща за фотография  в десктоп, уеб и мобилни устройства. С фотографския план на Adobe Creative Cloud получавате Adobe Photoshop CC и Adobe Photoshop Lightroom CC. Насладете се на мощни и лесни за използване функции за редактиране като плъзгачи, филтри и инструменти за бързо регулиране. Редактирайте с пълна разделителна способност и направете копия на оригиналните си снимки и редакции в облака. Организирайте с ключови думи за търсене, които се прилагат автоматично, без да се налага да маркирате. И споделяйте снимките си по забавни начини.

ADOBE ACROBAT PRO DC

1-месечен абонамент

Най-добрите PDF инструменти. Когато и където се нуждаете от тях. Конвертиране, подписване и изпращане на документи на всяко устройство с най-доброто PDF решение в света. Вземете софтуера за настолни компютри Acrobat DC, както и инструментите, от които се нуждаете, за да свършите работата навсякъде.

BitMar е портал за откриване на ново съдържание за поточно предаване и управление на вашите текущи услуги за стрийминг на един интерфейс/приложение. Като цяло, BitMar осигурява достъп до милиони безплатни, премиум телевизионни предавания и филми, над 200 000 канала, стотици игри (на HD устройства),  радио на живо и милиони песни (всички на едно място; от сигурни, легални източници).

КАК ДА ВЗЕМЕТЕ СВОЯ СОФТУЕРЕН ПАКЕТ?

Следвайте инструкциите по-долу, за да получите кода и да изтеглите вашия софтуер:

1. Регистрирайте се/влезте на MSI от https://register.msi.com

2. Регистрирайте MSI продукта в мрежата, за да изтеглите кода.

3. Използвайте този код, за да изтеглите пакета с оферти за софтуер от https://softwareoffer.intel.com.

4. Въведете пълния мастер ключ, посочен по-долу.

5. Попълнете въпросите и кликнете върху Submit.

6. Изберете някой от наличните софтуерни продукти.

7. Щракнете върху Install и следвайте инструкциите, за да се насладите на новите си приложения.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

– Валидност: 01/07/2019 – 31/12/2019, Adobe Software Pack до изчерпване на количествата.

– Промоционални модели: Gaming Notebook и Prestige Notebook.

– Софтуер: Adobe Acrobat Pro DC, Adobe Creative Cloud Photography Plan, Adobe Premiere Rush CC, BitMar Elite, Gas Guzzlers Extreme и Halo Wars 2.

– MSI си запазва правото по свое усмотрение да променя, добавя или премахва от тези Общи условия. С участието си в тази промоция, включително подаване на необходимата информация, участниците се съгласяват да бъдат обвързани с настоящите Общи условия.

– Софтуер може да се сваля до 21/01/2020 до изчерпване на количествата. MSI си запазва правото да замени заглавията в офертата с такива с еднаква или по-висока стойност. Някои заглавия може да не са достъпни за всички потребители поради възрастови ограничения. Офертата може да бъде променена, анулирана или временно прекратена по всяко време, по каквато и да е причина, без предупреждение, по разумна преценка на Intel, ако нейната справедливост или цялост е засегната поради човешка или техническа грешка. Спонсор е Intel Corporation, 2200 Mission College Blvd., Santa Clara, CA 95054, USA. За да участвате, трябва да закупите отговарящ на условията продукт през периода на промоцията, да въведете мастер ключа, предоставен ви от участващ търговец на дребно, и да отговорите на кратко проучване, което можете да изберете да запазите анонимно. Информацията, която изпращате, се събира, съхранява, обработва и използва на сървъри в САЩ. За повече информация относно офертата и политиката за данните, свържете се с участващ търговец или посетете https://softwareoffer.intel.com/offer/19Q2-16/terms.

© Copyright 2018 Intel Corporation. Всички права запазени. Intel и логото на Intel са търговски марки на Intel Corporation или нейните филиали в САЩ и/или други страни. Други имена, лога и търговски марки могат да бъдат заявени като собственост на други лица.


MSI МОДЕЛИ, УЧАСТВАЩИ В ПРОМОЦИЯТА

MSI GS65 Stealth 8RF, 15.6″

MSI GS65 Stealth 8RE, 15.6″

MSI GS65 Stealth 8SE, 15.6″

MSI GS65 Stealth 8SF, 15.6″

MSI GS75 Stealth 8SF, 17.3″

MSI GL63 8SD, 15.6″

MSI GL63 8RC, 15.6″

MSI GL73 8SD, 17.3″

MSI GE63 Raider RGB 8SE, 15.6″

MSI GE75 Raider 8SF, 17.3″

MSI GE75 Raider 8SG, 17.3″

MSI GT75 Titan 8SG, 17.3″

MSI GP63 Leopard 8RD, 15.6″

MSI GP73 Leopard 8RE, 17.3″

MSI P65 8RE, 15.6″

MSI P65 8RD, 15.6″

MSI PS42 Modern 8RC, 14″

MSI PS42 8M, 14″

MSI PS63 8RC, 15.6″

Разгледайте технически детайли и цени в категория лаптопи MSI